Näyttävää näkyvyyttä

Yrityksesi osaaminen henkilöityy usein sinuun, henkilökuntaasi ja kaikkeen toiminnassasi. Se, miten potentiaalinen asiakkaasi näkee sinut ja yrityksesi ensimmäisellä kerralla, on elintärkeää. Voit itse valita, miltä haluat vaikuttaa ulospäin: oletko vastuuntuntoinen osaaja, joka on vakuuttava ja tosissaan auttamassa asiakkaitasi – tai pöytälaatikkofirmalta näyttävä puuhastelija?

Autamme kaikenkokoisia yrityksiä erottumaan edukseen. Asiakkaitamme ovat erityisesti pienet ja keskikokoiset yritykset, yrittäjät ja yhdistykset. Naisdesignin perustajan, Lindbergin Minnan yli 20 vuoden kokemus alalta auttaa sinua: se on hyvä ikä, jonka ansiosta tiedät saavasi monenlaisia näkökulmia markkinointisi avuksi.

Mainostoimisto Naisdesign
Torikatu 1 L 2
14200 Turenki
minna@naisdesign.fi

Jutellaanko lisää? Soita Minnalle:

0400 326 531

Osaamistamme ovat mm.

Logot

Logosta sinut tunnistetaan. Erikoistumisemme logosuunnitteluun varmistaa, että saat pitkäikäisen logon käyttöösi, joka toimii digitaalisena aikana sekä verkossa että printissä.

Brändi-ilme, imago

Kivijalkakaupan brändi ja imago välittyy kaikille ohikulkeville asiakkaille. Messuilla messuosastosi ilme, roll-upit ja esitteet herättävät kiinnostuksen ja ylläpitävät muistijälkeä tapaamisen jälkeen.

Digitaalinen markkinointi

Asiakkaasi etsivät sinua verkosta ja kaipaavat sisältöjä, joilla vakuutat heidät osaamisestasi. Optimoi verkkosivustosi ja asiakkaasi kulkema ostopolku, jonka avulla asiakas löytää sinut. Yhteistyössä: ThinkFast Oy

Pakkaussuunnittelu

Naisdesignin sisaryhtiönä toimiva Minpack tarjoaa pakkaussuunnittelua aina rakennesuunnittelusta pakkausten visualisointeihin ja lain vaatimiin teksteihin. Lue lisää: Minpack.fi

Seuraa meitä myös Facebookissa!

Tiesitkö: Naisdesignin Minna ylläpitää Naisyrittäjät-ryhmää Facebookissa, joka on huippusuosittu keskusteluryhmä yli 55 000 jäsenen määrällään. Oletko naisyrittäjä? Tule ryhmään mukaan!

Mitä kaikkea olemme saaneet aikaan? Tutustu työnäytteisiimme:

Ota yhteyttä

3 + 3 =

Mainostoimisto Naisdesign

Y-tunnus: 2247749-1

Minna Lindberg
@mainosminna
0400 326 531
minna@naisdesign.fi
Torikatu 1 Lh 2, 14200 Turenki