Suunnittelemiamme logoja

Nuutajärven Lasikylän logokilpailu, 2. sija

Asiakastarinat

Julkaisemme kesäkuussa 2017 asiakkaidemme menestystarinoista täällä ja kerromme lisää siitä, miten Naisdesign on auttanut heitä.

Fadeno Oy on kahden naisen koulutus ja konsultointi… Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque fringilla tristique lacus, ut congue risus mollis ac. Donec vehicula est id metus ornare, id sagittis erat gravida. Maecenas in sapien sem.

Nam a neque sit amet orci ultricies tincidunt ut eget sem. Donec consectetur non nisi ac ornare. Fusce sollicitudin libero eu magna tempor hendrerit. Donec tempus pellentesque diam, vitae facilisis diam vehicula ullamcorper.


Naisdesignin brändityö auttoi lisäämään uskottavuuttamme koulutuspalvelujen tarjoajana.

Käyntikortit ja esitteet

Käyntikortti jättää muistijäljen

Digitaalisuuden aikakautena ei käyntikortteja sovi unohtaa. Seminaarissa, messuilla tai tapahtumissa tapaat kymmeniä uusia ihmisiä. Miten jäät parhaiten potentiaalisen asiakkaasi mieleen? Laadukas käyntikortti joka viestii yritysilmeesi mukaisin värein ja grafiikoin varmistaa, että sinut ja yrityksesi muistetaan tapaamisenne jälkeen.

Esite tiivistää osaamisesi

Tarjouspyynnön tukimateriaaliksi, ensitapaamisen jälkeen lisäluettavaksi – esitteellä on monta funktiota. Hyvä esite on ajanmukainen vielä monenkin vuoden jälkeen ja parantaa asiakkaasi luottamuksen synnyttämistä sinua ja yritystäsi kohtaan. Tehdään yhdessä brändiäsi tukeva esite, joka tuo osaamisesi tyylikkäästi esille.

Turun kaupunki osti kilpailijaltamme vaakunan suunnittelun hintaan 40 000 euroa. Eivät tienneet, että olisimme tehneet sen heille edullisemmin. Turkulaiset…

Ota yhteyttä

7 + 14 =

Mainostoimisto Naisdesign

Y-tunnus: 2247749-1

Minna Nousiainen
@mainosminna

Puh. 0400 326 531
minna@naisdesign.fi